Υλικά
3/4 φλ. γάλα
2 κ.σ. λάδι
1 αβγό
1 φλ. άσπρο αλεύρι
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2 κ.σ. ζάχαρη
1/2 κ.γ. αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μούλτι το αβγό με το γάλα και μετά
προσθέτουμε όλα τα υλικά. Τα χτυπάμε λίγο. Μετά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι
βάζουμε ελάχιστο βιτάμ και ρίχνουμε 1-2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα στο τηγάνι. ψήνουμε για ένα λεπτό περίπου και αναποδογυρίζουμε με σπάτουλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου