Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Κέικ μήλου

Υλικά


  • 1 κούπα σπορέλαιο
  • 1 1/2 κούπας ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 3 κούπες αλεύρι
  • 1 μπέκιν
  • 2 βανίλιες
  • 3 μήλα
  • κανέλα

  • Εκτέλεση:

  • Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη καλά.
  • Προσθέτουμε το λάδι, αλέυρι, βανίλιες και μπέκιν.Θα γίνει λίγο σφιχτή, μην το φοβηθείτε θα βγάλει υγρά το μήλο.
  • Κόβουμε τα μήλα μας σε κυβάκια, πασπαλίζουμε με κανέλα και τα προσθέτουμε στο μίγμα.
  • Ψήνουμε στούς 170 βαθμούς Κελσίου γιά 45 λεπτά.
  • Για να δείτε άμα έγινε το κέικ, τρυπήστε το με ενα μαχαίρι. Όταν αυτό βγαίνει στεγνό, είναι έτοιμο. Καλή επιτυχία!

  • Από εδώ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου