1 ποτήρι νερού χυμό πορτοκαλιού (περίπου από 4 πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους)
1 ποτήρι νερού παρθένο ελαιόλαδο
1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη
το ξίσμα από τα πορτοκάλια που στίψαμε
2 κουτ. σούπας κανέλα σκόνη
1/2 κουτ. σούπας γαρύφαλλο σκόνη
1 βανίλια
1 κουτ. γλυκού σόδα μαγειρική
2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
κάτι παραπάνω από 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο χρειάζεται μέχρι η ζύμη να αρχίσει να ξεκολλάει από τα χέρια)
15' - 20', στους 180 βαθμούς στον αέρα
Από εδώ:
1 ποτήρι νερού παρθένο ελαιόλαδο
1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη
το ξίσμα από τα πορτοκάλια που στίψαμε
2 κουτ. σούπας κανέλα σκόνη
1/2 κουτ. σούπας γαρύφαλλο σκόνη
1 βανίλια
1 κουτ. γλυκού σόδα μαγειρική
2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
κάτι παραπάνω από 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (όσο χρειάζεται μέχρι η ζύμη να αρχίσει να ξεκολλάει από τα χέρια)
15' - 20', στους 180 βαθμούς στον αέρα
Από εδώ:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου