Υλικά
(Μερίδες 6)
περίπου 1.600 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση από μπούτι ή σπάλα), κομμένο σε μέτρια κομμάτια
1/2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
100 ml ελαιόλαδο
200 ml κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
2 κουτ. σούπας μουστάρδα, της αρεσκείας μας
1 ξυλάκι κανέλας
1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, τριμμένος
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
200 ml ζωμός λαχανικών ή νερό
Για τα κυδώνια
1½ κιλό κυδώνια
1 μήλο, καθαρισμένο, πολτοποιημένο
300 ml χυμός πορτοκαλιού
1 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό
Διαδικασία
Από εδώ.
(Μερίδες 6)
περίπου 1.600 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση από μπούτι ή σπάλα), κομμένο σε μέτρια κομμάτια
1/2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
100 ml ελαιόλαδο
200 ml κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
2 κουτ. σούπας μουστάρδα, της αρεσκείας μας
1 ξυλάκι κανέλας
1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, τριμμένος
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
200 ml ζωμός λαχανικών ή νερό
Για τα κυδώνια
1½ κιλό κυδώνια
1 μήλο, καθαρισμένο, πολτοποιημένο
300 ml χυμός πορτοκαλιού
1 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό
Διαδικασία
Από εδώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου