Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Χοιρινό με κυδώνια

Υλικά
(Μερίδες 6)


    περίπου 1.600 γρ. χοιρινό (κατά προτίμηση από μπούτι ή σπάλα), κομμένο σε μέτρια κομμάτια
    1/2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
    100 ml ελαιόλαδο
    200 ml  κόκκινο κρασί
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, τριμμένο
    2 κουτ. σούπας μουστάρδα, της αρεσκείας μας
    1 ξυλάκι κανέλας
    1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι, σε σκόνη
    1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός, τριμμένος
    αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    200 ml ζωμός λαχανικών ή νερό

Για τα κυδώνια


    1½ κιλό κυδώνια
    1 μήλο, καθαρισμένο, πολτοποιημένο
    300 ml χυμός πορτοκαλιού
    1 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή
    2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό

Διαδικασία

Από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου