Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Macarons

Τα υλικά μας:
3 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. ζάχαρη άχνη
75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. πούδρα αμυγδάλου
1 τσιμπιά αλάτι
1 κουταλάκι υγρή βανίλια
Για την γέμιση:
Επιλέγουμε από τα παρακάτω
Α) νουτέλα
Β) κρέμα σοκολάτας
35 ml κρέμα γάλακτος
75 γρ. σοκολάτα ψιλοκομμένη
Γ) βουτυρόκρεμα
75 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. ζάχαρη άχνη βανίλια

Από εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου